Aktuális programok

Spiritusz klub2019. május 3. péntek, 19 óra

 

Budapest, VI. ker. Dessewffy u. 53. Soter teaház

 

Kérdések és válaszok

A nemrég elhangzott műsorokkal kapcsolatban kérdezni lehet!
Egyéb életkérdéseket, személyes problémákat is szívesen várok.
Közösen keressük a válaszokat, a dolgok megoldását... A fedett állításokkal is pontos válaszokat kaphatunk.


Gondolatébresztő írás:


A szív erőtere – Mi módon sugározzuk magunkból vágyainkat?

(Az oldal híre ellenére, ez a cikk nagyon jó.)

https://rejtelyekszigete.com/a-sziv-erotere-mi-modon-sugarozzuk-magunkbol-vagyainkat/?fbclid=IwAR08bRrXqLak2NM7wlCPTsHJuSOpQOSsUXaCpMIlnw1DpnAe65BI5-6pLiQ

  

 


SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában, tv műsor

 

A Fix Tv spirituális magazinműsora  kéthetente hétfőn 19:40 órakor

 

 Műsorvezető-szerkesztő: Farkas Erzsébet 

 

 Fix tv: TELEKOM, UPC, DIGI, Invitel;  Élő adás itt: www.fixhd.tv

 

Adástelefon:  +36-1-4451-349

 

Megújul!


A műsor ezentúl kéthetente hétfőn 19:40 órakor jelentkezik.

Honlap: www.fixhd.tv - az élő adás itt is követhető.

Smaragdút - május 6-án hétfőn, 19:40 óra

Nemsokára élőben is lehet bennünket ekkor hívni.
Adástelefon:  +36-1- 4451- 349

Nemcsak a nézők kérdezhetnek, hanem műsorvezetőtársam Sávoly Boglárka is kérdez engem.
A műsorok vissszanézhetők a videotárban: www.fixhd.tv

 Videótár: www.fixhd.tv

  Erzsébet mondja:

  A korunkban zajló tudati evolúció minősége kényszerítő erejű. Az emberi fejlődés iránya, az emberiség megoldandó problémái szükségessé tették a tudat aspektusainak markáns változását. Az individuális tudat szintjén való létezés, mára ellehetetlenült. A feladatok csak az egységtudat minőségén, az empátia, a tolerancia, sőt a magas szintű együttérzés gyakorlatát követve a szeretetteljes felelősség és kötelesség felvállalásával oldhatók meg.

Ugyanakkor a társadalmi fejlődés messze elmarad e lehetőségektől, az ítélkező kultúra végtermékeként egyre több a felettes énjével harcoló, hatékony életstratégiák gyakorlatában járatlan, már-már agresszív énvédelembe menekülő ember.

A Smaragdút műsorában, a menekülés-(vissza)támadás és a tolerancia-empátia-együttérzés mint pozitív megoldási lehetőségek között feszülő ellentétet szeretném valamelyest feloldani, és megmutatni egy lehetséges utat. A mély önismeret elvezethet a tudatos éberséghez (IQ), az érzelmi stresszoldás a megfelelő érzelmi intelligenciához (EQ). A nem látható világ spirituális (természeti) törvényeinek megismerése és működésének felfedezése a következményekben, felcsillanthatja az ösvényt a spirituális intelligencia (SQ), azaz a harmónia felé.


Ne feledjük azonban, hogy hiteles visszajelzés nélkül, valamint bizonyos mennyiségű leküzdendő feszültség, válság nélkül, emberi fejlődés nem létezik.


A szeretetminőségek: az empátia, tolerancia, az együttérzés képessége - fejleszthetők és lépései megtanulhatók. A spirituális törvények működését lassan megérthetjük, az éppen most zajló tudományos paradigmaváltás következményeként. A newtoni világképet felváltja az új fizika, a kvantummechanikán alapuló világszemlélet – a spiritualitás és a tudomány összeér.

 

Műsorajánló:https://www.youtube.com/watch?v=ovA3Ob9sjWo&feature=youtube_gdata_player

 


 

TRÉNINGEK - TÁBOR - ISKOLA

A programokra jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GYÓGYÍTÓ (PÁR)KAPCSOLAT


A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS LEHETŐSÉGE

Helyszín: Dobogókő és Pilisszentkereszt

  
      anahata csakra
        Svadishthana chakra                Anahata chakra


Egyedül, vagy párban, kit válasszak, váljak e, maradjak e, hogy tudok változtatni a kapcsolatomon? Ez mindannyiunk talán legnagyobb életkérdése!

A spirituális és az érzelmi intelligencia (SQ és EQ)
nélkülözhetetlen ahhoz, hogy párkapcsolatunkban szót értsünk és boldogok legyünk.

Sok spirituális tanítás szól arról, hogy jelentős változás következik az emberiség életében. Újabb és újabb tudatszintek nyílnak és kapcsolataink - ha akarjuk, ha nem - e változások tanító szinhelyévé válnak. Nem mindegy tehát, hogy az önkéntes, vagy a kényszertanulást választjuk-e?


Megismerjük az új energiákat: a 10. és a 11. csakra energiáit a spirituális empátiát és a gyógyító kommunikációt. A gyógyító együttérzés gyakorlata a legfőbb lehetőség a kapcsolati gátak oldására.


Születésünk óta vágyunk a szeretetre. Arra, hogy valakivel végre őszinték lehessünk! Hogy egyszer végre nyugodtan -behunyt szemmel- alhassunk anélkül, hogy vigyázni kellene: mit tegyünk, mit ne tegyünk! Bizalom és őszinteség kockázat nélkül?! Vágyunk, hogy ne kelljen mindig arra figyelni: mit adhatunk, és mit nem adhatunk. Vágyunk megkapni mindazt amire vágyunk és cserébe nem életünket adni érte. Egyszer végre nem félni a másik igényeitől, ítéletétől! Igen. Ám ehhez hosszú út vezet és nem elég az érzés, hogy: Szeretlek, szeress!

-- Hogyan vállalhatjuk az intimitást, melyre mindannyian oly nagyon vágyunk?


-- Hogyan élhetünk harmonikus kapcsolatban párunkkal, szüleinkkel, barátainkkal?


Megismerjük, hogy hogyan fejezhetjük ki bánatunkat, dühünket és fájdalmunkat úgy, hogy lehetővé váljon a hatékony, pozitív kommunikáció és az intimitás.

A cél: nem sebezhetetlennek lenni, - hisz enélkül nincs spirituális fejlődés! Ám tanuljuk gyógyítani magunk és társunk sebeit! Tanulunk felelősséget vállalni magunkért és egymásnak. Tanulunk szeretni - néha fájdalom árán is!

Ha megtanulunk jól szeretni változik a kapcsolat, gyógyítók leszünk és gyógyulunk. Tudatosan felfedezzük a tudattalanban jelenlevő megrázkódtatásokat melyek "kapcsolat-gátlókként" működnek bennünk. Szívmeditáció -a kvantumgyógyítás- segítségével gyógyítjuk érzelmi sebeinket.

A Föld és az Univerzum (Pilisszentkereszt forrás) energiáit hívjuk segítségül a párok aurájának és csakráinak összehangolására. (Auránk és csakráink harmonikus hangolására.)

Megismerjük az új energiákat: a 10. és a 11. csakra energiáit a spirituális empátiát és a gyógyító kommunikációt.

A gyógyító együttérzés gyakorlata a legfőbb lehetőség a kapcsolati gátak oldására.

Mert:
" A szeretetet csak adni lehet, kapni nem." /Paul Géraldy/

Ezért kell elkezdenünk minél előbb adni, hogy azután a másik is adhassa nekünk.Nemcsak párokat várunk, ismétlőknek kedvezmény!


Időpont: péntek, szombat, vasárnap - szállás Piliscsabán vagy Dobogókőn

 


 

NYÁRI TÁBOR - Balatonfelvidéki Nemzeti Park, Szentbékkálla
Az új tudatosság - Szeretet vagy Félelem

Egységtudat az Univerzumban

kvantumgygyts

 

 
Manapság sokan kérdezik:

Miért fél tőlem az aki szeret? Miért félek attól, akit szeretek? Miért nem tudjuk adni/kapni a szeretetet?

Gyermekként egy-egy visszautasítás, azaz egy pofon vagy megszégyenítés, sajnos a szó szoros értelmében a halállal egyenlő. Hiszen gyermekként annyira kiszolgáltatottak vagyunk, hogy amikor úgy érezzük nem szeretnek, a biztonságunk a fizikai létünk, az életünk van veszélyben. Ha nem fogadnak el - nagyon veszélyes lesz a szeretet. Gondolkodjatok el ezen... Gyermek vagy, picike - mi lesz ha nem szeretnek? Kialakul a rettegés, a félelem. És megmarad.

Felnőttként pedig olyan megoldást választunk, hogy elkerülhessük a legrosszabbat... tehát jobb félni. Jobb félni, mint kockáztatni, mert nagy a kockázat ha a vágyott szeretet = visszautasítás = halál. (Mert a gondolat cselekvés - és a tudattalan gondolat is az. Ez egy törvény, a spirituális törvények közül, melyeket a tapasztalat és a kvantummechanika is igazol.) Erről persze mit sem tudunk, tudattalanunk mélyére süllyesztjük, elfojtjuk az emléket - gyakorlatilag fogalmunk sincs arról, hogy miért van bennünk a félelem. De van egy jó hírem. Meg lehet szabadulni a félelemtől ...és meg lehet tanulni szeretni.

 

Mert a szeretet törvénye minden spirituális törvényen túlmutat. Mert a szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a félelem.

 

Nagyon nehéz ismerni önmagunkat, azt, hogy valójában hogyan is működünk. Pedig, ha látnánk rejtett mozgatórugóinkat, létezne közeli kapcsolatainkban az intimitás, és képesek lennénk a szeretetre. A táborban a NEM LÁTHATÓ VALÓSÁG SEGÍTSÉGÉVEL megismerjük, hogy mit tehetünk a gyakorlatban, azért, hogy meg tudjuk élni a félelem helyett a szeretet pozitív energiáját.

Naprendszerünk, az Univerzumban végbemenő evolúciós folyamat eredményeképp, már évek óta, a foton-gyűrűben tartózkodva kering, a galaxis középpontja körül. E fizikai hatás következménye, hogy lassan "fénylénnyé" válunk. A Földlakó ember az Univerzumot kezdi meghódítani. Az emberiség tudati evolúciója elkerülhetetlen.

- Életünk spirituális megoldásait, kapcsolataink harmonikus működésének lehetőségét, a harmadik és negyedik dimenzióban találhatjuk meg. 

- Megismerjük a Tájtemplomok magasrendű energiáit és megtanuljuk használni azokat.

Mert a szeretet képesség, és tanulható.

 

  • SPIRITUÁLIS CSAKRÁK – mint szeretet-minőségek, AHA koncepció (8,9,10,11 csakrák)
  • a Szívmező-mátrix kapcsolódása az Univerzummal
  • Szívmező-mátrix kvantumszinkronizáció (gyógyítás)

szvmez

Univerzális energiák:

  • a Tájtemplomok mint dimenziókapuk - Köbler bot és inga használata
  • az ősi szent hely - az IMAR hegy szeretet energiái a 10. és 11. csakra
  • a Pálos rend Salföldön - dimenziókapuk az épített templomban

 

Megismerjük hogyan lehet - gondolataink energiájával - konfliktusokat kezelni, párbeszéd nélkül úgy, hogy a másik ember csak gondolatainkban van jelen.

pr

 

Minél közelebb szeretnénk lenni valakihez, annál jobban rettegünk "kiadni" magunkat. Mert elfelejtettük az intimitást. Marad a félelem szülte düh, az agresszió, a dac, a menekülés, a mártír szenvedése és a behódolás. Párkapcsolatunkban pedig marad a kényszerű szexualitás vagy a szintén nem kielégítő álszexualitás, amely ideig-óráig elfedi a félelmet és segít elkerülni az intimitást. Pedig a megszeretés, a beleszeretés értelme az lenne – hogy ez az elementárisan szenvedélyes és sokszor szexualitással átszőtt érzés, az elragadtatottság kössön minket össze, hogy le tudjuk győzni önmagunkban, a saját kiteljesedésünket gátló, önbizalomhiányt, önmegvetést, a másiktól való félelmet, a meg nem feleléstől való rettegést.

Mert a Félelem ellentéte a Szeretet.

ametiszt lepcso        


Lélek csakrák - Tudatosság a fizikai szinten

Az új tudatosság magas rezgésű spirituális csakrái (10, 11, 12, 13)  - a szellemi kundalini minőségeinek megismerését sürgetik. E magas rezgések energiájának felfedezése Földünkkel és az Univerzummal való kommunikáció megélésén át vezet.
 
Amit megtapasztalunk: élő kapcsolatot létesítünk az Univerzummal és a Földdel.


A kozmikus tudatosság -
az együttérzés és a gyógyító kommunikáció gyakorlatának - elsajátítása, szükségessé tette a Szívmező-mátrix harmóniájának megteremtését.


A szívmező-mátrix harmóniája a Földenergiák, a Kozmikus energiák, és az anyagi dimenzió energiamezejében is megjelenő Szeretetenergiák és Szívközpontunk, egymáshoz hangolásával  jön létre.

Ez a jelenség, e három energia markáns kapcsolata, Földünk kitüntetett pontjain - a fizikai síkon is megtapasztalható.


A Föld tudatos élőlény. Energiarendszerét megismerve, kapcsolódhatunk az Univerzum és az Őselemek energiájához. Használhatjuk azt tudatosságunk (tudatszintjeink) emelésére, Önmagunk és a Föld pusztulófélben levő erdeinek, növényzetének gyógyítására, a vizek védelmére, az emberkéz által feldúlt tájak harmóniájának visszaállítására. A gótika idején -és előtte- épült templomainkat, tudatosan építették a Föld magasrezgésű idegáramaira, hogy a szertartások során megnyíló kozmikus tér, roppant energiájában a betegek gyógyulhassanak. E jól épített templomokban meg tudjuk érezni az egyetemes szeretet energiáját itt a Földön is. Némely különösen jelentős templom pedig, az uralkodók és főpapok kozmikus beavatásának színtere lett.

 

 

Szívmező mátrix - kapcsolódás az Univerzumhoz

szv univ

 

Kirándulásokon és beszélgetéseken ismerkedünk az új szeretet-nyelvekkel.

Haszontalan hiedelmeink oldásának és csakráink energetizálásának érdekében, meditálunk és energiával töltődünk fel a Kőtengerben és az Imar hegyen.

Gyógyítjuk egymást és Földünket.
A holisztikus szemlélet jegyében a fizikai állapotunkat javító és karbantartó táplálkozási és gyógyító eljárásokról is hallhatunk.

____________________________ 

Érkezés:
Szentbékkállára, pénteken 9.30 órakor, a Sárvári vendégházba. (Az Öreghegy Fogadó mellett fel, az út végén balra.)


Utazás: az út 2-2,5 óra, a 71-es útról Tapolca irányába kell letérni - autóshoz utasként csatlakozni lehet - ezt jelezd e-mail-ben vagy sms-ben!


A tábor befejezése: a közös program kedden délután

Ruházat:
Kényelmes, nem szorító (meleg) ruha. A Kőtengerbe eső esetén is kimegyünk.

 

Kellékek: Füzet, toll, kiemelő toll, szembekötéshez kendő, inga, pálca.


Étkezés: Péntek déltől kedd délig. Vegetáriánus ételek, kérjük mindenki hozza el teásbögréjét! "Az vagy, amit eszel." Azaz táplálkozásunk befolyásolja rezgésünket, tudatszintünket. Az energiamunkához fontos a tiszta rezgés.

 

Szállás: Kétágyas, fürdőszobás szobák

 

Jelentkezés:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Napasszony, Holdférfi - önismereti fejlesztő tréning

 

 napasszony

 

Női és Férfi szerep napjainkban. Felnőni az egyenrangúsághoz. Férfiak és nők hatalmi harca, egymás elnyomása véget érhet - a biológiai lényből, spirituális lény születik. Szerelem, harmónia a kapcsolatokban.
A nemek harca helyett - társadalmi béke, ennek feltételei, a megvalósulás lehetőségei. (A tréningről további részletek hamarosan.)

Helyszín: BudapestSpirituális iskola


Havi egy alkalommal, 17:00-21:00 óráig

muladhara csakra anahata csakra
Gyökér csakra 
Szív csakra


Szívünktől az Univerzumig- S
pirituális iskola

azoknak:


- akik anyai gondozásba vették Önmagukat
- akik gyermeket nevelnek,
- akik gyermeket szeretnének,
- akik azt szeretnék, hogy gyermekeik példát, társaik lehetőséget lássanak

                                    ________________________________

Szüleink tanítottak élni. Gyermekként megtanultuk, hogy milyen a világ. Miért látja mégis mindenki másképp? Lehet, hogy mégsem tudjuk mi is az igazság?

Gyermekeinket mi tanítjuk élni. A legjobbat akarjuk adni nekik -ez nem lehet kérdés! A kérdés az: ezt adjuk-e és ezt kaptuk-e mi szüleinktől, minden igyekezetük és erőfeszítéseik ellenére is? Tudtak-e minket, és mi tudjuk-e gyermekeinket feltétel nélkül szeretni? Pedig nekik és nekünk ez (lett volna) a legfőbb táplálék!  

Gyermekkorban megtanuljuk milyen a világ úgy, ahogy szüleink és mások láttatják velünk! Valóságtérképünk, amely sajnos legnagyobb részben gyermekkorunkban készült, sok esetben torzít ahelyett, hogy eligazítana.
Szerencsés az akinek abban segítenek, hogy biztonságban felfedezhesse valójában milyen is világunk! Gyermekkorunkban „megoldásokat” tanulunk vagy vagyunk kénytelenek kitalálni kudarcaink elhárítására, és felnőttként gyakran csak szakember segítségével jövünk rá, hogy pontosan ezek a megoldások egyben újabb és újabb kudarcaink forrásai is.


Az önismeret, az önuralom és az önbecsülés feltétele annak, hogy boldog felnőttkort élhessünk. A tréning célja kideríteni,  hogyan korlátozzuk magunkat és környezetünket. Miért nem azt az életet éljük amit szeretnénk, és milyen hatástalan  életstratégiákat választunk problémáink megoldására. Az is kiderül, hogy amivel küzdünk azt mi magunk teremtjük, világunk olyan lesz ahogyan gyermekként tapasztaltuk, hiszen számunkra az lett az igazság.
Megismerjük hogy lehet levenni gyermekkori valóságtérképünk által létrehozott torzító szemüvegeinket. Ha p
ozitív energiát adó megoldásokat találunk problémáink kezelésére, képesek lehetünk minőségi életet élni. Megnézzük, hogy lehet tudatosan használni a jelen tapasztalatait, hogy hatékony lehetőségeket találhassunk életünk alakítására. S nem utolsó sorban, gyermekünknek is átadhatjuk az új - szemüvegmentes - világot.


Az így tanulható érzelmi intelligencia - EQ - módot ad arra, hogy indulatainkat úgy fejezzük ki, hogy a problémánkra az, hatékony megoldás legyen. Ha értjük a gyermeki fejlődés állomásait: az egyes magatartási formák kialakulásának törvényeit (a csakrák lelki működést jelölő aspektusai) pótolhatjuk hiányainkat, megtanulhatjuk és megtaníthatjuk a bizalom és a biztonságérzet képességét.  Ha ismerjük gyermekünk és saját életfeladatunk összetevőit és kihívásait, kiemelt figyelmet fordíthatunk én-üzenetünk megfogalmazására, azaz kommunikációnk hatékony lehet.

Végül, de nem utolsó sorban fény derülhet arra, hogy miért nem olyan egyszerű a manapság oly sokat ígérő „varázspálcák” (csak akarni kell, csak gondolni kell) használata. Kiderülhet újra és újra, hogy az akarat helyett a pozitív energiát teremtő tudatos cselekvés, a spirituális intelligencia - SQ - az, ami harmóniához vezet.

                                            _____________________________

Az iskolában mód nyílik a spirituális törvények megtapasztalására, az együttérzés és a gyógyító kommunikáció gyakorlására (szokták ezt istenanyai minőségnek és krisztustudat minőségnek is nevezni). Mód nyílik tudattalanunk felfedezésére, és az itt elraktározott vészjelzések megismerésére. Megtapasztaljuk az aurát, a csakrák működését, meditációs gyakorlatokat és energia gyógyításokat tanulunk. Önmagunk és gyermekeink számára megoldásokat, spirituális gondolkodásmódot, változási és változtatási lehetőségeket kaphatunk, hogy törekedni tudjunk a lelki egészségre és a testi gyógyulásra.

 

Az iskola nem azonnali csodákat, hanem folyamatos fejlődést kínál. Célunk az, hogy önmagunkkal, gyermekeinkkel és társainkkal harmoniában élve, csökkentsük függőségeinket, túlzott függetlenségünket, kezelni tudjuk tudattalanunk hasznos és haszontalan vészjelzéseit, és ezáltal képesek legyünk a tudatos cselekvésre.


A témákból:Spiritualitás és tudományos paradigmaváltás

Az individuális tudattól az egységtudatig
A kapcsolatok spirituális jelentősége
Kapcsolat gyermekeinkkel
Mit találunk a spirituális törvényeken túl
Az egységtudat kommunikációja - új szeretetnyelvek
Az új karma - az Univerzum üzenetei a Föld idegáramainak nyelvén
A 14 csakra
A holisztikus gyógyítás új lehetőségei:  Információ-Lélek / Rezgés-Csakrák / Anyag-Test

sahasrara csakra
Korona csakra 
Helyszín: BudapestAKARAT  ÉS  TUDATOS  CSELEKVÉS


( SPIRITUÁLIS  TÖRVÉNYEK  A GYAKORLATBAN )


manipura csakra

   Manipura, napfonat csakraSokat tudunk már a fizikai világ törvényeiről, testünk működéséről. Az elme, a lélek világa azonban, mintha nem hozná ilyen „könnyen” tudomásunkra titkait. Pedig a spirituális törvények ismerete, megértése és használata nélkül csak félkarú óriások vagyunk: erőfeszítéseink arra, hogy változtassunk életünkön, körülményeinken, a másik emberrel felmerült problémáinkon, sokszor kudarcot vallanak.

A Vízöntő kor kihívása, hogy le tudunk-e mondani az akaratunkról a tudatos cselekvés javára? Hogy miért? Nos, akarattal nem sikerülhet! Tapasztaltad-e már gyomrodban azt a furcsa érzést, ami akkor kerít hatalmába ha valami nem sikerül? Vagy még inkább akkor, ha valakit nem vagy képes meggyőzni igazadról, vagy nem teljesíti kérésedet. Nos ez a feszültség ragadós! Azt is mondhatnám negetív energia. Az, amit azonnal át is adunk társunknak, s ettől csak nagyobb lesz benne az ellenállás. Hogyan járhatunk mégis sikerrel?

--Megnézzük, hogyan kell pozitív energiát teremteni – erre a válasz pozitív energia lesz!

--Megismerünk egy teljesen új kommunikációt, a szívcsakra kommunikációját, mely meglepő változásokat hoz életedbe.

A tréningen megtanulhatjuk a szívünkkel látni azokat, akiket ma csak minősíteni, elutasítani tudunk, azokat kiket megváltoztatni szeretnénk: a mártírt, az alkoholistát, a lustát, a hazugot, a zsarnokot... és megérezhetjük azt, amit tennünk kell, hogy e kapcsolataink megváltozzanak. Megtanulhatunk eredményesen feltételt szabni, hiszen a szívcsakra „csak” az elvárás nélküli szeretet.

Tévedés azt hinni, hogy egy életen át tűrni kell, ha szereted társadat, gyermeked, ha barátságodat szeretnéd megtartani. Ám mégsem jövedelmező kapcsolatainkat írányítani, mert annak ára van! És a számlát az Univerzum mindig benyújtja. Megtanulhatunk viszont tudatosan cselekedni, pozitív energiát adni és akkor környezetünk változása önkéntes és őszinte lesz.

A SPIRITUÁLIS INTELLIGENCIA a borotvaél intelligenciája: csak egy út van, és az ösvény maga a borotvaél! Ezen az úton azonban, csak akkor járhatunk ha ismerjük és alkalmazzuk a SPIRITUÁLIS TÖRVÉNYEKET: az akarat törvénye, a harmónia, a cselekvés, a változás törvénye, a választás és a fejlődés törvénye, a pozitív energiateremtés, a vonzás és a rezonancia, a gondolatérzékelés, a hatalom, és az adás törvénye.

Csakra-meditációt végzünk a stressz-blokkok oldására, tisztítjuk és feltöltjük csakráinkat a harmónia megteremtésére. A tudatos változást szívcsakra meditációval és szeretetmunka meditációval segítjük.

  

Smaragdút
tévéműsor, Fix Tv

fix tv erzsebet small
A műsor, az ismétlések, az információk és a videótár megtekintéséhez kattintson a képre!

Élő műsor kéthetente:
hétfőn, 19:45 óra

Internetes elérés:
www.fixhd.tv

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE: