Spiritusz hír 2019/június


SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!

3 év után, újra tábor! Ma úgy mondják elvonulás...

 

Kitört a nyár. Bár én már előbb szabadságra mentem. Új otthonba költöztem így kevesebb időm maradt foglalkozni más fontos dolgokkal. Így nem küldtem el a figyelmeztető levelet hogy lassan lejár a táborba jelentkezés határideje. Ha sietsz, lehet még helyed. 2019 a megújulás és az újrakezdés éve, így az idei táborban is kiemelt jelentőséget kap az, hogy mit tudhatunk magunkról mit tehetünk magunkért.

A táborban megtanuljuk használni azokat az energiákat melyek segítik céljaink elérését. Tágítjuk lehetőségeinket - új tudatosságra és jól működő intuícióra teszünk, tehetünk szert...Nyári tábor SZENTBÉKKÁLLÁN

Időpont: 2018. augusztus 27-31. (kedd 9:30 - szombat 16:30)

Témák, melyeket érintünk:

Önfejlesztés, önismeret, szívkommunikáció, spirituális törvények, gyógyítás kozmikus energiával. Valamint megtapasztaljuk, hogy a gondolat cselekvés.

 A program részletesen:

A./

Találkozás megsebzett Belső Gyermekünkkel (önismeret, önfejlesztés)a tudattalan megismerése (a kvantummechanikus világkép alapján)
a szívmező-mátrix energia, szív-kommunikáció
karma és szinkronicitás A gyermekkori hipnotikus állapot után, nagy feladat és lehetőség, hogy belenézhetünk abba a valóságba, ahol nem tilos - látni, bízni és szeretni. Feladat, hogy merjük e? Lehetőség, hogy mit kezdünk vele? A legjobban gondoskodó szülők is, saját hiedelem-rendszerük valóságkáprázatában igyekeztek megmutatni nekünk, hogy milyen is a világ. Ám ha nem volt szerencsénk, szüleink ki nem elégített - esetleg gyermekkori - szükségleteit kellett kiszolgálnunk, szívünktől idegen, ránk kényszerített érzések fogságában. Sebzett Belső Gyermekünket érdemes megismerni, megszeretni és gyógyítani. Mert sokszor felnőtt létezésünk értékes perceit, lehetőségeit beáldozva, gyermek megoldásokat, nem hatékony életstratégiákat másolva megyünk el - életünk mellett.

B./

Ember és Istenember - az egységtudat (XXI.sz. paradigmaváltás a tudományban, a gyógyításban)az Ember anatómiája (aura, csakrák, csakramátrixok)
az Istenember anatómiája (az információs mező használata – felelősség a gyógyításban)   
az Istenember életfeladatai – teremtés, őrzés, megtartásA XXI.sz. nagy kihívása, hogy mikor és hogyan történik meg a paradigmaváltás a tudományban, a gyógyításban. Utoléri e a lehetőségekben magát az ember, a társadalom - képesek vagyunk e a fejlődésre, vagy hanyatló kor az, amiben élünk. Méltók vagyunk e az 5.6.7. dimenzióban a létezésre, az alkotásra?

C./

Isten és Ember párbeszéde  (kommunikáció az Univerzummal) a Föld anatómiája – energiavonalak, a Föld csakrái
tájtemplomok, magas energiájú helyek
dimenziókapuk Az egységtudatban létezés lehetőségének idején, érdemes megismerni tágabb világunkat, megtanulni a párbeszédet az Univerzummal, megtanulni használni azokat az energiákat, melyek lehetőséget adnak erre. Feltárul az a láthatatlan világ melynek törvényei hatnak fizikai létünkre, tudati evolúciónkra. Megismerjük helyünket a világban.

A tudatos fejlődés útján ugyanis lehet járni - fejleszthetjük intuíciónkat, tudatosságunkat és valódi önismeretre tehetünk szert.
Ennyi elég is a változáshoz az előrelépéshez.

Talán ideje, hogy felfedezzük - kik is lehetnénk... kik is vagyunk. Talán ideje használni lehetőségeinket és letenni mindazt, ami gúzsba köt.
______________________________________________________________

Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás szobákban - Sárvári panzió, Szentbékkálla

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora

A tábor teljes díja:  65.000 Ft / 5 nap

Jelentkezés:  június 15-ig - szombat, spiritusz@spiritusz.net

Előleg:
25.000 Ft, június 17-ig___________________________________________________________
személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
weboldal: www.spiritusz.net
e-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet 

Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints erre a linkre.
E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing