Spiritusz hír 2019/április


SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!
 

Nyári tábor SZENTBÉKKÁLLÁN

Időpont: 2018. augusztus 27-31. (kedd 9:30 - szombat 16:30)

Témák, melyeket érintünk:

Önfejlesztés, önismeret, szívkommunikáció, spirituális törvények, gyógyítás kozmikus energiával. Valamint megtapasztaljuk, hogy a gondolat cselekvés.

 A program részletesen:

A./

Találkozás megsebzett Belső Gyermekünkkel (önismeret, önfejlesztés) A gyermekkori hipnotikus állapot után, nagy feladat és lehetőség, hogy belenézhetünk abba a valóságba, ahol nem tilos - látni, bízni és szeretni. Feladat, hogy merjük e? Lehetőség, hogy mit kezdünk vele? A legjobban gondoskodó szülők is, saját hiedelem-rendszerük valóságkáprázatában igyekeztek megmutatni nekünk, hogy milyen is a világ. Ám ha nem volt szerencsénk, szüleink ki nem elégített - esetleg gyermekkori - szükségleteit kellett kiszolgálnunk, szívünktől idegen, ránk kényszerített érzések fogságában. Sebzett Belső Gyermekünket érdemes megismerni, megszeretni és gyógyítani. Mert sokszor felnőtt létezésünk értékes perceit, lehetőségeit beáldozva, gyermek megoldásokat, nem hatékony életstratégiákat másolva megyünk el - életünk mellett.

B./

Ember és Istenember - az egységtudat (XXI.sz. paradigmaváltás a tudományban, a gyógyításban) A XXI.sz. nagy kihívása, hogy mikor és hogyan történik meg a paradigmaváltás a tudományban, a gyógyításban. Utoléri e a lehetőségekben magát az ember, a társadalom - képesek vagyunk e a fejlődésre, vagy hanyatló kor az, amiben élünk. Méltók vagyunk e az 5.6.7. dimenzióban a létezésre, az alkotásra?C./

Isten és Ember párbeszéde  (kommunikáció az Univerzummal) Az egységtudatban létezés lehetőségének idején, érdemes megismerni tágabb világunkat, megtanulni a párbeszédet az Univerzummal, megtanulni használni azokat az energiákat, melyek lehetőséget adnak erre. Feltárul az a láthatatlan világ melynek törvényei hatnak fizikai létünkre, tudati evolúciónkra. Megismerjük helyünket a világban.

Talán ideje, hogy felfedezzük - kik is lehetnénk...
______________________________________________________________

Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás szobákban - Sárvári panzió, Szentbékkálla

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora

A tábor teljes díja:  65.000 Ft / 5 nap

Jelentkezés:  június 5-ig  / előleg: 25.000 Ft, június 8-ig___________________________________________________________
személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
weboldal: www.spiritusz.net
e-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet 

Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints erre a linkre.
E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing