Spiritusz hír/ 2019. jan.


SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste!  Nagyon boldog, áldott Új évet kívánok!Spiritusz klub / februárban
 
2019. február 1.  péntek  19:00 óra

Helyszín: SOTER, Budapest VI. ker. Dessewffy u. 53.
______________________________________________________________________________

Kicsit lassan megy a SMARAGDÚT műsor megújulása...

Tervezek egy sorozatot az emberiség fejlődéséről, a tudat evolúciójáról, a csakramátrixok tudatszintjei és életszámaink összefüggéseiről. Lehet majd kérdezni is, élőben, telefonon...

Addig is, egy kis info:


Basílica de la Sagrada Família - Gaudi zsenialitása

Az Ember temploma.
Úgy tűnik ez itt már egy végleges állapot... Oltár a 6. csakrán.

Ilyen új elrendezést 2016-ban láttam először Montserratban, 50 kilométerre Barcelonától. Itt is szabadon megközelíthető 4. és 5. csakra volt. A mesterre felújításkor, Gaudi szellemisége hathatott... Nem sokkal utána értettem meg igazán.

Úgy kezdődött, hogy a templomokban, egyházi utasításra az 5. csakrára került az oltár a 7. csakráról, az utolsó individuális csakrák (8. és 9.) fejlődésének idején, az ezredforduló környékén. Ez volt a mélypont, sok templomban az oltár még ma is itt van. Ezen az anomálián az sem segített, hogy a misék ez után a latin helyett a nemzetek nyelvén folytak.
Ám két gótikus templomban < San Feliu, Santa Maria del Mar > is láttam eredeti (!) oltárt a torokcsakra-mátrixon, de ott a Mária vonalak emelték-nyitották dimenziókapuvá mindkettőt. Talán itt kapta meg (újra) az emberiség az Univerzummal való kommunikálás módját, lehetőségét.

Majd - a mai restaurálások során - az oltárokat a szívcsakra-mátrixra, a 10. azaz az első egységtudati csakrára (sympathy-együttérzés) helyezték. Pl. Pannonhalmán érezni, megnyitás után - mise alatt - ennek hatalmas energiáját. Sajnos mióta nem Várszegi Asztrik a főapát, misén kívül a 4. és 5. csakramátrixtól beriasztják a szentélyt. Semmi mozdítható érték nincs ott, a restauráláskor eredeti szépségében állították helyre a templomot. Az energiát pedig nem lehet elvinni... Talán az információtól féltik az embert? Pedig ha tetszik, ha nem - a Tudat Evolúciójának korát éljük.

A spirituális törvények felismerése, nem kevés információt adott a láthatatlan világról, az anyag valódi természetéről, melyet a sokaknak oly fontos tudomány is bizonyított. Azután hatalmas gyorsasággal beköszöntött a szeretet kora - a Szívcsakra-mátrix minőség, majd a jelenlegi, a gyógyítás kora - Torokcsakra-mátrix minőség.
Mára a magas szintű fejlődés lehetősége az egységtudat, a Felelősség-Szellem (6. csakramátrix) információs szintjén van kódolva - amely alapként az önfegyelem, az önkontroll, az önfeláldozás és az önreflexió, készség szintű tudását várja. Az igazsághoz tartozik azonban, hogy bármekkora is és bármennyire is sürgető a Föld népeinek ez a kihívás, ezt a szintet, csak nagyon kevesek érik el. Napjainkban még sok ember - ne legyenek illúzióink - a torzan működő 1-2-3 csakráján küzd.

Ám Gaudi már birtokolta a tudást: az oltár helye a 6. csakramátrixon, a Felelősség-Szellem tudásminőség helyén van.
Itt a Sagradában az istentisztelet alatt megnyílik a tér és az 5. csakramátrix (kapcsolat az Univerzum lényeivel) dimenziókapujában beavatott ember, kész lehet megnyílni a Szellem számára. Mert itt a 4. csakramátrixtól is, végig nyitva van a templom...
Talán az sem véletlen, hogy ezek az információk egy láthatatlan vezetés útján jutottak el hozzám - az Ibériai félszigeten tett minden utamat, az intuícióm vezérelte.

___________________________________________________________
személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
weboldal: www.spiritusz.net
e-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet 

Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints erre a linkre.
E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing