2017 december

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!
 

Aktuális programok 

 Spiritusz Klub 

2017. december 1. péntek, 19:00 óra

 A lélek fájdalma és a testi tünetek - csakragyógyítás

Személyes beszélgetés, a bennünk lévő gyógyító erő felébresztése. Transzgenerációs és generációs traumák oldása, egy nagyon hatékony lehetőséggel - vak állítással. Szavak nélküli kommunikáció - a teremtés lehetőségei. Folytatjuk a vak állítást is - kérdezünk és választ kapunk

A lélek szenved, áhítozik a teljességre és ha nem bírja tovább a szenvedést, következik az elfojtás, a tagadás, a meg nem történtté tevés... és testünk tüneteivel üzen. Megbetegszünk, hogy még egy utolsó esélyt kapjunk a tisztázásra, helyrehozásra.  A lélekben keletkező sebek - a megfelelő csakrák rezgését befolyásolva - testünket betegítik meg.

  Helyszín: Budapest, VI. Dessewffy u. 53. SOTER 
________________________________________________________________

Egy  fontos írást ajánlok figyelmetekbe, a fenti témában:

A veszteséget el kell viselni... ha nem tehetünk már semmit. Azt ami - magamban vagy másban - frusztrál engem, pedig el lehet fogadni. Mert ez a null pont. Az újrakezdés, a gyógyulás pontja. <3 Végső soron ez a szeretet.

A pozitív pszichológia sötét oldala

“A hosszú idő óta tartó, csak a pozitív dolgokra figyelésnek (és vele együtt a negatív kizárásának) hatalmas ára van. Általában ilyenkor jönnek a megmagyarázhatatlan betegségek, melyekben a test fáj, de a lélek üzen – legtöbbször ordító szimbólumokkal a tünetekben.”

Ide másolom a linket: https://wmn.hu/wmn-life/47769-ne-fojtsd-el-magadban-a-fajdalmat-mert-baj-lesz--a-pozitiv-pszichologia-sotet-oldala


______________________________________________________________

ÚJ IDŐPONT: kedd, 21:45

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában, tv műsor

 A Fix Tv spirituális magazinműsora  minden kedden, 21:45 órakor 

 Műsorvezető-szerkesztő: Farkas Erzsébet 

 Fix tv: TELEKOM, UPC, DIGI, Invitel, www.fixhd.tv

 Videótár: www.fixhd.tv

  Erzsébet mondja:

  A korunkban zajló tudati evolúció minősége kényszerítő erejű. Az emberi fejlődés iránya, az emberiség megoldandó problémái szükségessé tették a tudat aspektusainak markáns változását. Az individuális tudat szintjén való létezés, mára ellehetetlenült. A feladatok csak az egységtudat minőségén, az empátia, a tolerancia, sőt a magas szintű együttérzés gyakorlatát követve a szeretetteljes felelősség és kötelesség felvállalásával oldhatók meg.

Ugyanakkor a társadalmi fejlődés messze elmarad e lehetőségektől, az ítélkező kultúra végtermékeként egyre több a felettes énjével harcoló, hatékony életstratégiák gyakorlatában járatlan, már-már agresszív énvédelembe menekülő ember.

A Smaragdút műsorában, a menekülés-(vissza)támadás és a tolerancia-empátia-együttérzés mint pozitív megoldási lehetőségek között feszülő ellentétet szeretném valamelyest feloldani, és megmutatni egy lehetséges utat. A mély önismeret elvezethet a tudatos éberséghez (IQ), az érzelmi stresszoldás a megfelelő érzelmi intelligenciához (EQ). A nem látható világ spirituális (természeti) törvényeinek megismerése és működésének felfedezése a következményekben, felcsillanthatja az ösvényt a spirituális intelligencia (SQ), azaz a harmónia felé.

Ne feledjük azonban, hogy hiteles visszajelzés nélkül, valamint bizonyos mennyiségű leküzdendő feszültség, válság nélkül, emberi fejlődés nem létezik.

A szeretetminőségek: az empátia, tolerancia, az együttérzés képessége - fejleszthetők és lépései megtanulhatók. A spirituális törvények működését lassan megérthetjük, az éppen most zajló tudományos paradigmaváltás következményeként. A newtoni világképet felváltja az új fizika, a kvantummechanikán alapuló világszemlélet – a spiritualitás és a tudomány összeér.

Műsorajánló:https://www.youtube.com/watch?v=ovA3Ob9sjWo&feature=youtube_gdata_player
______________________________________________________________________________
Személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
Weboldal: https://spiritusz.net
E-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet

______________________________________________________________________________
Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Amennyiben nem látod őket, nézd meg a hírlevelet a Spiritusz oldalon, a HÍRLEVÉL ARCHÍVUMBAN.
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints
erre a linkre. E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing