Hírlevél 2017/okt.SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!
 
Spiritusz klub

Személyes beszélgetés, a bennünk lévő gyógyító erő felébresztése. Transzgenerációs és generációs traumák oldása, egy nagyon hatékony lehetőséggel - vak állítással
.

2017. október 6. péntek, 19:00 óra

A lélek fájdalma és a testi tünetek

A lélek sebeinek többségét gyermekként kapjuk. Az akkor történt események kísértetiesen ismétlődnek velünk felnőttkorunkban (SZINKRONICITÁS), anélkül, hogy felszínre kerülne az ott szerzett "tudásunk". Ha nem találunk olyan útitársat, aki nem csak értő szeretettel "tükrözi" vissza örökségül kapott korlátainkat, hanem okos elfogadással képes, úgy és azt és azért szeretni, akik most vagyunk, akkor nincs esélyünk arra, hogy azt az életet éljük amiért születtünk. Sokan azonban félünk, hogy a dolognak ítélet és kudarc lesz a vége, ezért épp azt taszítjuk el, akit a legjobban szeretünk.

A lélek szenved, áhítozik a teljességre és ha nem bírja tovább a szenvedést, következik az elfojtás, a tagadás, a meg nem történtté tevés... és testünk tüneteivel üzen. Megbetegszünk, hogy még egy utolsó esélyt kapjunk a tisztázásra, helyrehozásra.

A lélekben keletkező sebek a megfelelő csakrák rezgését befolyásolva testünket betegítik meg.

Ma - közösen - arra keresünk választ, hogy testi bajaink milyen eltemetett vagy feldolgozatlanul elfeledni vágyott, lelki sebekre hívják fel a figyelmet. Konkrét eseményeket, helyzeteket, gondolatokat és cselekedeteket fogunk találni, a rendszeresen használt, egymásnak ellentmondó és sokszor pontatlan általánosságok helyett.

Helyszín: SOTER, Budapest VI. ker. Dessewffy u. 53.


___________________________________________________________
személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
weboldal: www.spiritusz.net
e-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet 

Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints erre a linkre.
E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing