Spiritusz hír / június

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!
 


Spiritusz Klub

2017. június 9. péntek, 19:00 óra

Téma: A betegség lélektana - A tünetet vagy az okot kezeljük?

Tudjuk, hogy egy betegségtünet a lélekben keletkező diszharmónia szimbolikus megjelenése.

Szemüvegeink, hiedelmeink, tudattalan tudásunk az élettel való ismerkedésünk során keletkeznek - többnyire gyermekkorban. Itt kapjuk provokációinkat is, melyek megoldandó életfeladatainkat jelölik ki. Sokszor e hatások oly erősek, hogy fizikai vagy lelki tünetben nyilvánulnak meg. Ekcéma, asztma, allergia, agresszió, félelem, fóbiák – sorolhatnám.

Felnőttként szeretetkapcsolataink a megoldás lehetőségével, sorra tükröt tartanak – ám projekcióink miatt - megjelenik a régi eredendő ok, s vele a tünet felerősödik.

Szinte mindenki elköveti azt a hibát, hogy ekkor a tünetet próbálja kezelni az ok helyett. Természetesen első „védelmi intézkedésként” kidobja a tükröt, eltávolítja társát - megoldásnak gondolva ezt. A tünet megszűnik, hurrá győztünk! EZ a tünet szűnik meg. Mert az újabb, súlyosabb tünetek következnek, hiszen az eredendő ok, okok megoldatlanok maradnak.

Az ok, melynek megoldására pont a kidobott tükör segítségével találhattunk volna rá.

Szívünk pontosan tudja melyik szeretet igazi, melyik társ az igazi társ, egónk mégis szelektál, válogat. Pedig az egyetlen érvényes döntés a félelem és a szeretet közötti választás.

Helyszín: SOTER, Budapest VI. ker. Dessewffy u. 53.______________________________________________________________________________
Személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
Weboldal: https://spiritusz.net
E-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet

______________________________________________________________________________
Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Amennyiben nem látod őket, nézd meg a hírlevelet a Spiritusz oldalon, a HÍRLEVÉL ARCHÍVUMBAN.
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints
erre a linkre. E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing