Spiritusz hír/2017 április

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Namaste! Szeretettel köszöntelek!

 

Spiritusz Klub 

2017. április 7. 19:00, péntek

Sorskönyvünk átírása

Tudattalanuk mélyén rejlenek azok a gondolatok melyek gyermekként meghatározó tudással láttak el bennünket arról, hogy milyen is a világ, mit "tanított" nekünk egy-egy esemény, melyet valamelyik szülővel, vagy fontos személlyel éltünk át. A  hozzájuk tartozó, elfojtott érzelmi megélések tudtunkon kívül irányítják az életünket. A spirituális törvények segítségével feltárhatjuk és megváltoztathatjuk Sorskönyvünket. Így saját életünkre pozitív befolyással lehetünk, sőt gyermekeinket is egészen más személyes jövőhöz "segíthetjük", kiküszöbölve nevelésükben a ma oly divatos tévedéseket. 

Helyszín: Budapest, VI. Dessewffy u. 53. SOTER 
_________________________________________________________   
Mostantól Smaragdút a Mindig tv-n is!

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában, tv műsor

2017. április 3. - Beteg a gyermekünk 

A Fix Tv spirituális magazinműsora  minden hétfőn, 22:00 órakor 

 Műsorvezető-szerkesztő: Farkas Erzsébet 

Fix tv: TELEKOM, UPC, DIGI, Invitel, Mindig tv, www.fixhd.tv

Adástelefon:  +36-1- 4451- 349
Videótár: www.fixhd.tv

 Erzsébet mondja:

A korunkban zajló tudati evolúció minősége kényszerítő erejű. Az emberi fejlődés iránya, az emberiség megoldandó problémái szükségessé tették a tudat aspektusainak markáns változását. Az individuális tudat szintjén való létezés, mára ellehetetlenült. A feladatok csak az egységtudat minőségén, az empátia, a tolerancia, sőt a magas szintű együttérzés gyakorlatát követve a szeretetteljes felelősség és kötelesség felvállalásával oldhatók meg.

Ugyanakkor a társadalmi fejlődés messze elmarad e lehetőségektől, az ítélkező kultúra végtermékeként egyre több a felettes énjével harcoló, hatékony életstratégiák gyakorlatában járatlan, már-már agresszív énvédelembe menekülő ember.

A Smaragdút műsorában, a menekülés-(vissza)támadás és a tolerancia-empátia-együttérzés mint pozitív megoldási lehetőségek között feszülő ellentétet szeretném valamelyest feloldani, és megmutatni egy lehetséges utat. A mély önismeret elvezethet a tudatos éberséghez (IQ), az érzelmi stresszoldás a megfelelő érzelmi intelligenciához (EQ). A nem látható világ spirituális (természeti) törvényeinek megismerése és működésének felfedezése a következményekben, felcsillanthatja az ösvényt a spirituális intelligencia (SQ), azaz a harmónia felé.

Ne feledjük azonban, hogy hiteles visszajelzés nélkül, valamint bizonyos mennyiségű leküzdendő feszültség, válság nélkül, emberi fejlődés nem létezik.

A szeretetminőségek: az empátia, tolerancia, az együttérzés képessége - fejleszthetők és lépései megtanulhatók. A spirituális törvények működését lassan megérthetjük, az éppen most zajló tudományos paradigmaváltás következményeként. A newtoni világképet felváltja az új fizika, a kvantummechanikán alapuló világszemlélet – a spiritualitás és a tudomány összeér.

Műsorajánló:https://www.youtube.com/watch?v=ovA3Ob9sjWo&feature=youtube_gdata_player


______________________________________________________________________________
Személyes kapcsolat / telefon: +36-20-931-8574
Weboldal: https://spiritusz.net
E-mail: spiritusz@spiritusz.net

Üdvözlettel: Farkas Erzsébet

______________________________________________________________________________

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Amennyiben nem látod őket, nézd meg a hírlevelet a Spiritusz oldalon, a HÍRLEVÉL ARCHÍVUMBAN.
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted a spiritusz.net hírlevelét. A lemondáshoz kattints
erre a linkre. E-mail:
admin@spiritusz.net
Powered by AcyMailing